Toimitusehdot
Tilaajan ja maksajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaat voivat tehdä tilauksen huoltajan kanssa tämän suostumuksella.

Maksutavat:
Maksut toimittaa Checkout (www.checkout.fi) Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Jos tallennat tietosi, oston teko on seuraavalla kerralla vielä sujuvampaa. Lasku-vaihtoehto on vain erikseen sovituille jälleenmyyjäyritysasiakkaille. Laskuun lisätään 5€ laskutuslisä.

Toimitustavat
Toimitamme tuotteet postitse tai Matkahuollon kautta.

Toimituskulut
Toimituskulu on kiinteästi 5.90€. Jälleenmyyjien kanssa toimituskulut neuvotellaan erikseen.

Pyrimme säästämään luontoa ja pakkaamme tuotteet mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleihin kuten kierrätyslaatikoihin ja kuoriin.

Nouto mahdollinen sovitusti, Anttolasta alla löytyvästä osoitteesta.
Huom. tuotteet tulee tilata erikseen ennakkoon verkkokaupasta. Noudon ajankohta sovitaan tilauksen jälkeen puhelimitse tai sähköpostilla.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Toimituksista ulkomaille voi tiedustella erikseen sähköpostilla.

Toimitusaika
Toimitusaika 3-7 vuorokautta. Otathan huomioon, että sesonkiaikaan tilaukset saattavat tarvita pidemmän toimitusajan (äitienpäivä, isänpäivä, joulu, kevään valmistujaiset jne.). Emme voi myöskään vaikuttaa postin mahdollisiin viivästyksiin kuljetuksissa.

Tuotteen palautus tai vaihto
Noutamattomat paketit
Noutamatta jätettyjen pakettien kaikki toteutuneet lähetyskulut, sekä muut kulut veloitetaan asiakkaalta ennen rahojen palauttamista, tällä hetkellä se on pienistä paketeista 18€. sekä isoista 45€.

Tuotteen palautus
Toivomme että olisit tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, mutta mikäli kuitenkin haluat palauttaa ostoksesi, tuotteet voidaan aina palauttaa 14 päivän sisällä sen ostamisesta.

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Viallisen tuotteen reklamointiaika tuotteen toimituksesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta risuvilla@gmail.com tai puhelimella numerosta 050 4947034 Risuvillalla ei ole valmiiksi maksettua asiakaspalautussopimusta, emmekä lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.
Palautettavan tuotteen on oltava, käyttämätön ja etiketti sekä pakkaus mukana ja tuote on pakattava niin ettei se vahingoitu palautuksen aikana. Jos palautettava tuote on käytetty, hyvityksessä arvioidaan arvon alennus.

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Tarkistathan noudettaessa paketin kunnon ja mahdolliset vauriot. Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta posti ei aina onnistu toimittamaan kaikkia paketteja perille ehjänä.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postikonttoriisi heti noudon yhteydessä. Ota tämän jälkeen myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Kaikkiin tilauksiimme pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Force Majeure
Handmade by Risuvilla ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toiminta mahdollisessa riitatilanteessa
Ensisijaisesti pyrimme toimimaan niin, ettei riitatilanteita syntyisi. Jos sellainen tilanne kuitenkin jostain syystä syntyy, mahdolliset erimielisyydet tulisi koittaa ratkaista osapuolten välisillä neuvotteluilla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
– Sähköpostilla osoitteesta risuvilla@gmail.com
Mikä et saa vastausta viestiisi, tarkista ensin varmuuden vuoksi roskapostisi, ettei vastaus ole jäänyt sinne.
– Puhelimella numerosta 050 4947034
– Yhteyshenkilö: Tuula Niemistö
– Postiosoite: Harmolantie 145A, 52100 Anttola (Mikkeli)
– Verkkosivut: risuvilla.fi
– Y-tunnus:

Pidämme oikeuden muuttaa koska tahansa sopimusehtoja, ilman erillistä ilmoitusta. Asiakkaan velvollisuus on tutustua ennen tilauksen tekoa toimitusehtoihin.
Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.