Kylpypyyhe pellavaa

42,00

2 varastossa

Laadukas kotimainen kylpypyyhe pellavaa - ihana ihoa vasten.

Koko 70x140.

Materiaali: 100% värjäämätön pellava

Kylpypyyhe pellavaa - Pellavaisessa pyyhkeessä on kaikki ne parhaat ominaisuudet mitä kylpypyyhkeiltä toivotaan.
Pyyhe on mukava ihoa vasten, pyyhe kuivuu nopeasti ja mikä parasta, pyyhe kuivaa imukykyisyytensä vuoksi hyvin.

Laadukkaat pellavapyyhkeet ovat ekologinen sekä luontaisesti antibakteerinen, kestävä luonnonmateriaali. Pellava pyyhkeet ovat laadukas antaa lahjaksikin. Nämä kylpypyyhkeet sopivat moneen sisustus tyyliin. Ne sopivat hyvin niin mökin saunoihin, savusaunoihin kuin rannallekin. Yhtä hyvin pyyhkeet istuvat tyylikkäisiin kaupunkisaunoihin kuin spa-tyylisiin kylpyhuoneisiin.

Nämä pellavaiset kylpypyyhkeet valmistetaan Raumalla *100% Euroopassa ökö-tex standardin mukaisesti kasvatetusta pellavasta.

Mitä Öko-Tex tarkoittaa?
Öko-Tex-standardi 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. Se kehitettiin vuonna 1992. Kyseinen standardi rajoittaa tiettyjen haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä.
Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä. Se on siis turvallinen käyttää.

Kuinka peset ja huollat pellavapyyhkeitä?

Nämä pyyhkeet säilyttävät hyvin kuosinsa oikein hoidettuina.
Pese pyyhkeet ohjeen mukaan, emme suosittele käytettäväksi tavallisia huuhtelu aineita.
Halutessasi käytä pyykkietikkaa.
Pellavalle on ominaista hieman ryppyinen pinta mutta voit silittää ne halutessasi.
Pellava on paras materiaali saunatekstiileille kuten kylpypyyhkeisiin, laudeliinoihin, kylpytakkeihin sekä saunatyynyihin.

Pellavalle riittää yleensä pesu 40 asteessa mutta pyyhkeet ovat hyvä pestä 60 asteessa. Älä käytä turhaan esipesuohjelmaa. Se kuluttaa turhaan pellavaisia tekstiilejä. Älä myöskään täytä konetta aivan täyteen. Käytä kevyt linkousta. Ripusta pyyhkeet välittömästi pesuohjelman loputtua kuivumaan.

Pellava

Pellava on yksivuotinen alle metrin korkuinen kuitu- ja öljykasvi. Pellava on maailman vanhimpia viljelykasveja. Sen oletetaan olevan peräisin Kaukasukselta ja sitä tiedetään viljellyn jo kivikaudella. Myös Suomessa ensimmäiset merkit pellavan viljelystä juontavat ainakin pronssikaudelle. Pellavan viljely oli Suomessa suurimmillaan 1700-luvulla, mutta tekokuitujen ilmestymisen myötä viljely loppui miltei kokonaan. Pellavan viljely on kuitenkin vähitellen alkanut saada uudelleen suosiota, vaikka onkin vielä verrattain vähäistä. Vuonna 2017 pellavan viljelyspinta-ala Suomessa oli arviolta 1 200 hehtaaria. Pellava kasvaa noin 120 senttimetriä korkeaksi. Sen kukat on vaaleansiniset tai valkeat. Pellavasta on jalostettu erillisiä lajikkeita siementen ja kuitujen tuotantoa varten.

 

Lisätiedot

Valitse väri:

Värjäämätön pellava

Valitse koko:

S, M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...